JOHN DRÆBYJD

John Dræby (f. 1956)
Speciallæge i gynækologi

Efter kandidat eksamen fra Odense Universitet 1983 fik jeg min lægelige grunduddannelse på Åbenrå Sygehus. Den gynækologiske uddannelse startede på Herning Centralsygehus med sideuddannelse indenfor pædiatri, anæstesi, patologi og urologi.

Jeg blev ansat på gynækologisk afdeling Odense Universitetshospital 1992 og blev der specialist i gynækologi og obstetrik 1994. Herefter ansat samme sted som afdelingslæge og lektor ved universitetet.

Jeg nedsatte mig som praktiserende speciallæge i gynækologi 1999 i Odense.
Fagpolitisk har jeg altid været og er aktiv i FAYL, DSOG og DFKO hvor jeg såvel nationalt som regionalt besidder tillidsposter.

Videnskabeligt har jeg publiceret 11 artikler overvejende omkring celleforandringer samt om graviditetssukkersyge.

Holder videnskabelige foredrag om hormonbehandling, overgangsalder og celleforandringer.
Sammen med min hustru driver jeg klinikken med speciale i reproduktion/barnløshed, gynækologisk ultralyd og behandlingen af celleforandringer på livmoderhalsen. Mandens overgangsalder og omsorg for kvinder med Ehlers-Danlos syndrom er to specielle interesseområder for klinikken.

Ivan
IVAN MOULUN GRUNNET

Ivan Moulun Grunnet (f. 1971)
Speciallæge i gynækologi

Uddannet på Københavns Universitet i 2000.

Jeg flyttede sammen med familien til Fyn i 2002 for at blive speciallæge i Gynækologi og Obstetrik, og er uddannet på henholdsvis Svendborg Sygehus
og Odense Universitetshospital.

Under hele mit forløb har jeg fokuseret på uddannelsen af læger og medicinstuderende, og har de sidste mange år været ansat som uddannelsesansvarlig overlæge.

Mine faglige kerneområder har været varetagelse af fødsler, kvinder med blødningsforstyrrelser, celleforandringer og vulva lidelser.